Βάζουμε τα μπισκότα στο μουλτι και τα αλέθουμε, να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος.
Προσθέτουμε στα μπισκότα την κρέμα τυριού και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά ή στο ψυγείο για μισή ώρα.
Λιώνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτούρα με το λάδι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Βγάζουμε τα μπαλάκια από την κατάψυξη, βουτάμε τα ξυλάκια στην σοκολάτα και μετά τα βάζουμε στα μπαλάκια, τα αφήνουμε στην κατάψυξη για ένα λεπτό.
Τέλος βουτάμε τα Cake Pops στην σοκολάτα και στολίζουμε όπως μας αρέσει.
Αν θέλουμε τα αφήνουμε με την σοκολάτα ή τριμμένο μπισκότο και τρούφα.
Δοκιμάστε και άλλες παραλλαγές όπως :
Cake pops βανίλιας με λευκή κουβερτούρα και καραμελάκιαΓεμιστά μπισκότα βανίλιας-λευκή κουβερτούρα-χρωματιστά καραμελάκια
Cake pops σοκολάτας σε χωνάκι με κουβερτούρα και τρούφαΓεμιστά μπισκότα σοκολάτας-χωνάκια παγωτού-κουβερτούρα
Cake pops βανίλιας σε χωνάκι με λευκή κουβερτούραΓεμιστά μπισκότα βανίλιας-χωνάκια παγωτού-λευκή κουβερτούρα.
Notes
Επάνω βάζετε όποια τρούφα ή καραμελάκι θέλετε ή τριμμένο μπισκότο. Αν θέλετε βάζετε και γκαναζ σοκολάτας στο χωνάκι πάνω από τη σοκολάτα.Καλή επιτυχία !!