Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ξύδι και το λάδι.
Κάνουμε μια λακκούβα, ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι, μόλις γίνει μπάλα ζυμώνουμε με το χέρι.
Ζυμώνουμε καλά και έχουμε μια μαλακή ζύμη, τη σκεπάζουμε να ξεκουραστεί.
Αφού περάσουν 10 λεπτά, χωρίζουμε την ζύμη σε 6 μπαλάκια.
Αν θέλουμε σε αυτό το στάδιο φυλάμε τα μπαλάκια στην κατάψυξη και έχουμε ζύμη για να χρησιμοποιήσουμε άλλη φορά.
Κάνουμε στρόγγυλα μπαλάκια, τα βάζουμε σε λαδωμένο μπολ και τα σκεπάζουμε.
Αφήνουμε τα μπαλάκια 10 λεπτά και ετοιμάζουμε την γέμιση.
Notes
Όταν ανοίγω τα φύλλα ρολάρω 4-5 φορές τα μπαλάκια.Η πίτα θέλει καλό ζύμωμα και πολύ αγάπη!Αυτή είναι η ζύμη της προγιαγιάς μου Ολυμπίας. Ευχαριστώ την θεία μου Ελευθερία για την συνταγή!!