Βάζουμε σε ένα μπολ το χλιαρό νερό και την μαγιά και το αφήνουμε στην άκρη.
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το λάδι και μετά από πέντε λεπτά, προσθέτουμε το μείγμα της μαγιάς.
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Χωρίζουμε τη ζύμη στα 4 ή στα 2, ανάλογα το μέγεθος που θέλουμε να φτιάξουμε.
Κάνουμε 4 στρόγγυλα μπαλάκια, τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα σκεπάζουμε.
Αφήνουμε να φουσκώσουν 1 ώρα περίπου, μέχρι να διπλασιαστούν.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς αέρα και αντίσταση.
Ανοίγουμε το ζυμάρι ανάλογα πως θα τη φτιάξουμε, εμένα μου αρέσει λεπτή.
Βάζουμε τα 2 σε μια λαμαρίνα και τα άλλα 2 στην άλλη. Ψήνουμε 3-4 λεπτά όχι παραπάνω, δε θέλουμε να ψηθούν τελείως.
Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και ετοιμάζουμε τη γέμιση.
Στην σάλτσα ντομάτας βάζουμε τα μυρωδικά που μου αρέσουν. Αλείφουμε τις 2 πίτσες, η σάλτσα πρέπει να είναι στεγνή να μην έχει υγρά.
Προσθέτουμε και την μοτσαρέλα ή ότι άλλο βάζουμε στις πίτσες και είναι έτοιμες.
Notes
Πως ψήνω τις ΠίτσεςΠροθερμαίνω τον φούρνο αέρα κάτω αντίσταση περίπου 30 λεπτά. Μέσα στον φούρνο όταν τον ζεσταίνω βάζω κάτω μια λαμαρίνα ανάποδα. Αυτό είναι ένα καλό μυστικό λειτουργεί σαν πέτρα ψησίματος. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα. Ψήνω την Πίτσα από την κατάψυξη, λαδόκολλα και σχάρα για 5 λεπτά περίπου. Αφού ψηθεί προσθέτω ρόκα, λίγη τριμμένη παρμεζάνα χυμό και ξύσμα λεμονιού.Μπορώ απλά να τις αλείψω με σκόρδο, λάδι και μοτσαρέλα.Να φτιάξω πίτσα με ότι έχω στο ψυγείο, ακόμα και με χθεσινό φαγητό, όρεξη φαντασία και αγάπη, αυτά θέλει η κουζίνα.Βασικό πριν μπουν στην κατάψυξη να κλείσουν πολύ καλά οι σακούλες.Μπορούμε να φτιάξουμε και 6 ατομικές αν θέλουμε.Βάζουμε τις πίτσες στην κατάψυξη να παγώσουν και διατηρούνται 1 μήνα.Αν θέλετε να βάλετε ντοματίνια, τα βάζετε πριν το ψήσιμο.Είμαι σίγουρη ότι απλά θα ξετρελαθείτε με αυτή την συνταγή. Φτιάξτε την Προψημένη Σπιτική Πίτσα,για τα παιδιά σας και όχι μόνο. Καλή Όρεξη elpidas little corner