Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο με την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα (ή μίξερ).
Ανακατεύοντας προσθέτουμε την βανίλια και τα αυγά, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη σόδα και το μπεικιν και ανακατεύουμε. Αυτή είναι η ζύμη μας, τόσο εύκολα και τόσο απλά.
Σκεπάζουμε την ζύμη και τη βάζουμε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες.
Μπορούμε να την αφήσουμε στο ψυγείο 5-6 μέρες ή στην κατάψυξη.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο, είναι έτοιμη να φτιάξουμε τα μπισκότα μας.
Με ένα κουτάλι ή ¼ κούπας βγάζουμε ζύμη και τη βάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Βάζουμε μέσα την αγαπημένη μας γέμιση και με ένα κουτάλι, κλείνουμε το μπισκότο.
Σας δίνω διάφορες ιδέες να διαλέξετε ή να βάλετε την δικιά σας αγαπημένη γεύση. Μπορούμε να τα φτιάξετε όλα ίδια ή να φτιάξουμε διάφορες γεύσεις.
Αραδιάζουμε όλα τα Κούκις στη λαδόκολλα και ψήνουμε για 12-15 λεπτά περίπου. Σε προθερμασμένο φούρνο, πάντα ανάλογα τον φούρνο μας και πως ψήνει. Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αφήνουμε τα μπισκότα μας να κρυώσουν, αν περισσέψουν τα φυλάμε σε μεταλλικό κουτί.
Notes
Αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε να βάλετε αυγά, βάλτε ζαχαρούχο γάλα.Να προτιμάτε βούτυρο και όχι μαργαρίνη, όταν φτιάχνετε μπισκότα.Αν σας αρέσουν τραγανά τα ψήνετε πιο πολύ ή το αντίθετο.Καλή επιτυχία elpidas little corner !