Επιστροφή
Εκτύπωση
Φωτογραφία Συνταγής
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Μπισκότα με Cranberries
Εύκολα λιώνουν στο στόμα μοσχοβολάν βούτυρο και αρώματα !
5
από
9
ψήφους
Εκτύπωση
Pin
Course:
Μπισκότα
Cuisine:
Διεθνής
Keyword:
Καθημερινές, Παιδικές Προτάσεις
Επίπεδο Δυσκολίας:
Εύκολη
Prep Time:
15
minutes
minutes
Cook Time:
30
minutes
minutes
Total Time:
45
minutes
minutes
Μερίδες:
22
μπισκότα
Calories:
168.83
kcal
Author:
Βρείτε με στο Instagram !
Equipment
Λαμαρίνα
Μαρίζ
Μίξερ
Μπολ
Scoop Παγωτού
Ingredients
2
κούπες
Αλεύρι Κούλα
1
κούπα
Cranberries
1
κούπα
Αμύγδαλα φιλέ
½
κούπα
Άχνη Ζάχαρη
190
γρ
Βούτυρο
1
Αυγό
½
Πορτοκάλι
χύμο και ξύσμα
2
κ.γ.
Υγρή Βανίλια ή όποια άλλη θέλετε
1
κ.γ.
Μπέϊκιν Πάουντερ
1
πρέζα
Αλάτι Μεσολογγίου
Instructions
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ετοιμάζουμε 2 λαμαρίνες.
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Προσθέτουμε τη βανίλια, το αυγό, το ξύσμα και το χυμό συνεχίζοντας το χτύπημα.
Μετά προσθέτουμε το αλεύρι απλά να ενωθούν τα υλικά και κλείνουμε το μίξερ.
Προσθέτουμε τέλος τα αμύγδαλα και τα cranberries και ανακατεύουμε με μαρίζ.
Με ένα σκούπ (κουτάλι παγωτού) παίρνουμε μείγμα και το βάζουμε στην λαμαρίνα.
Ψήνουμε 30 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και αφήνουμε να κρυώσουν.
Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αν θέλουμε τα αφήνουμε όπως είναι ή κάνουμε γλάσο και στολίζουμε με cranberries.
Notes
Καλή γλυκιά επιτυχία elpidas little corner !!
Nutrition
Θερμίδες:
168.83
kcal
|
Υδατάνθρακες:
17.12
g
|
Πρωτεΐνη:
2.75
g
|
Λιπαρά:
10.39
g
|
Κορεσμένα Λιπαρά:
4.75
g
|
Φυτικές Ίνες:
1.19
g
|
Σάκχαρα:
6.6
g