Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της ζύμης και ζυμώνουμε 5 λεπτά, σκεπάζουμε τη ζύμη και αφήνουμε να ξεκουραστεί 30 λεπτά.
Χωρίζουμε στα 4 τη ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο, ανοίγουμε φύλλα στο μέγεθος ενός μικρού πιάτου και αλείφουμε με ηλιέλαιο το κάθε φύλλο.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά.
Πάνω σε ένα τραπεζομάντιλο ανοίγουμε με τα χέρια ένα φύλλο τραβάμε τις άκρες σιγά - σιγά μέχρι να γίνει το φύλλο διάφανο, αφαιρούμε τις άκρες και τις αφήνουμε στην άκρη.
Ραντίζουμε με ηλιέλαιο το φύλλο προσθέτουμε τριμμένη φέτα και σηκώνουμε από την μια μεριά το τραπεζομάντιλο, μετά σηκώνουμε από την άλλη μεριά και γίνεται ρόλο.
Βάζουμε το ρόλο σε λαδωμένο ταψί, ξεκινώντας από το κέντρο, συνεχίζουμε με τα άλλα φύλλα το ίδιο μέχρι να τελειώσουν.
Μπορούν να γίνουν και ατομικές πίτες, τα κομμάτια που κόβουμε από τις άκρες τα φυλάμε και κάνουμε άλλο ένα φύλλο.
Μόλις τελειώσουμε την πίτα ραντίζουμε με το πινέλο λίγο ηλιέλαιο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου, ανάλογα τον φούρνο μας πάντα και πως ψήνει.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Video
Notes
Μπορούμε να βάλουμε την πίτα στη κατάψυξη και να τη ψήσουμε άλλη φορά, χωρίς να τη ξεπαγώσουμε σε προθερμασμένο φούρνο.Πρέπει να έχει ζέστη στο δωμάτιο που ανοίγεται τα φύλλα, βοηθάει να ανοίξουν εύκολα.Οι άκρες πρέπει να είναι πάντα λεπτές, αλλιώς δεν θα γίνει τραγανή η πίτα.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλιά σας !!