Βράζουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να κρυώσει τελείως, το ξεψαχνίζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε την κατσαρόλα να κάψει το λάδι με το κρεμμύδι, ανακατεύουμε και μόλις γυαλίσει προσθέτουμε φέτες τα μανιτάρια.
Μετά προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα λαχανικά, το καλαμπόκι και σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε και τον ζωμό.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και τελειώνουμε με το βούτυρο και τέλος την μυζήθρα και το αυγό.
Αφήνουμε τη γέμιση στην άκρη να κρυώσει τελείως.
Στην κρύα γέμιση προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο και το γάλα. Ακόμα καλύτερα να την φτιάξουμε αποβραδίς.
Για τη ζύμη
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το ξύδι και το λάδι.
Κάνουμε μια λακκούβα, ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε με ένα ξύλινο κουτάλι, μόλις γίνει μπάλα ζυμώνουμε με το χέρι.
Ζυμώνουμε καλά και έχουμε μια μαλακή ζύμη, τη σκεπάζουμε να ξεκουραστεί.
Αφού περάσουν 10 λεπτά, χωρίζουμε την ζύμη σε 4 μπαλάκια. Αν θέλουμε σε αυτό το στάδιο φυλάμε τα μπαλάκια στην κατάψυξη και έχουμε ζύμη για να χρησιμοποιήσουμε άλλη φορά.
Χωρίζουμε στα 4 τη ζύμη και λαδώνουμε 3 μικρά ταψάκια. Αν τη φτιάξουμε σε μεγάλο ταψί χωρίζουμε σε 6 κομμάτια.
Κάνουμε στρόγγυλα μπαλάκια, τα βάζουμε σε λαδωμένο μπολ και τα σκεπάζουμε. Αφήνουμε τα μπαλάκια 10 λεπτά, και παίρνουμε τη γέμιση.
Γα τελείωμα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς αέρα.
Βάζουμε ένα φύλλο γέμιση ξανά φύλλο γέμιση. Η διαδικασία είναι ίδια με την τυρόπιτα.
Ψήνουμε για μια ώρα περίπου στην αρχή 200 βαθμούς. Μετά κατεβάζουμε 180 ανάλογα τον φούρνο μας.
Μόλις πάρει χρώμα και ξεκολλήσει από το ταψί είναι έτοιμη. Αφήνουμε 10 λεπτά και μετά την βάζουμε πάνω σε σχάρα να κρυώσει.
Notes
Αν δεν σας αρέσει κάποιο μπαχαρικό δεν το βάζετε.Αν δεν σας αρέσει κάποιο λαχανικό μπορείτε να το παραλείψετε.Η γέμιση πρέπει πάντα να είναι στεγνή και κρύα.Πεντανόστιμη Κοτόπιτα με λαχανικά !!Καλή επιτυχία και περιμένω τα σχόλιά σας !!