Βάζουμε σε ένα μπολ το χλιαρό νερό και τη μαγιά, ανακατεύουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 5 λεπτά.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τέλος το μείγμα της μαγιάς, απλά ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα.
Σε αυτό το στάδιο η ζύμη μπορεί να μείνει 3 μέρες στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για 1 μήνα.
Κόβουμε κύβους τη φέτα και την προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε, αν θέλουμε προσθέτουμε και στο μείγμα ρίγανη ή όποιο μυρωδικό μας αρέσει.
Αδειάζουμε τη ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο με ελάχιστο αλεύρι και κάνουμε μια μπάλα.
Ανοίγουμε σε λαδόκολλα ένα τετράγωνο φύλλο και κόβουμε με την ρόδα της πίτσας μπάρες, αλείφουμε με ελαιόλαδο και ρίγανη στο μισό και στο άλλο μισό ρίγανη, πάπρικα και πελτέ ντομάτας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα, περίπου 8 λεπτά πάντα ανάλογα τον φούρνο μας και πως ψήνει.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μπορείτε να βάλετε στην ζύμη όποιο τυρί σας αρέσει, ότι έχετε στο ψυγείο όπως ελιές ή ντοματίνια.Καλή Επιτυχία περιμένω τα σχόλιά σας !!