Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι κάνουμε μια τρύπα στη μέση και προσθέτουμε το αυγό, τη μαγιά, το μέλι, το λάδι, το αλάτι και το μισό νερό.
Ανακατεύουμε με πιρούνι, μετά ζυμώνουμε με τα χέρια από έξω προς τα μέσα προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό.
Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη και σκεπάζουμε να φουσκώσει.
Αφού περάσει μια ώρα θα δούμε ότι διπλασιάστηκε η ζύμη και συνεχίζουμε.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και χωρίζουμε στα 3 τη ζύμη.
Ανοίγουμε φύλλο κάθε κομμάτι της ζύμης και απλώνουμε τη γέμιση.
Αφήνουμε λίγο κενό στην άκρη, να μη βγει έξω η γέμιση, και κάνουμε ρολό.
Το ίδιο κάνουμε με τα άλλα 2 κομμάτια της ζύμης και πλέκουμε το ψωμί.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει το Τσουρεκόψωμο, πριν το ψήσουμε.
Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και περνάμε με αυγό και 1 κ.σ νερό.
Αλείφουμε προσεχτικά να μην το τρυπήσουμε και ξεφουσκώσει.
Ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου, ανάλογα τον φούρνο σας μέχρι να πάρει χρώμα. Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο, αν αντέξετε βέβαια, το Τσουρεκόψωμο είναι έτοιμο.
Notes
Προσέχουμε πάντα το νερό, να μην είναι καυτό και καεί η μαγιά.Μπορείτε να το γεμίσετε με μαρμελάδα ή σοκολάτα, με ότι σας αρέσει.Επειδή είναι κάτι ανάμεσα σε τσουρέκι και ψωμί, δεν είναι πολύ γλυκό.Μπορείτε να φτιάξετε την ζύμη αποβραδίς και να την φυλάξτε στο ψυγείο.Μόλις βγει από τον φούρνο αν θέλετε, αλείψτε το με βούτυρο.Καλή γλυκιά επιτυχία elpidas little corner !!