Βάζουμε στον κάδο τα υλικά της ζύμης τα ζυμώνουμε 5 λεπτά και σκεπάζουμε τη ζύμη, να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Για τη γέμιση
Συνεχίζουμε με τη γέμιση, κόβουμε τα πράσα και τα πλένουμε πολύ καλά, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα σκεπάζουμε με καυτό νερό, αφήνουμε 2-3 λεπτά και μετά τα στραγγίζουμε.
Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο και το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα, αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.
Μόλις πήξει η κρέμα κατεβάζουμε από τη φωτιά, χτυπάμε τα αυγά με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το μπέικιν και τα ρίχνουμε στην κρέμα, ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε στο μείγμα τα πράσα, αφού τα έχουμε στραγγίσει καλά, δεν πρέπει να έχουν υγρά και τέλος τα τυριά τριμμένα και τον δυόσμο, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Για τελείωμα
Χωρίζουμε την ζύμη στα 17 και κάνουμε μπαλάκια, τα 8 μπαλάκια θα γίνουν 1 φύλλο και θα μπει κάτω και τα 9 άλλο ένα και θα μπει επάνω.
Ανοίγουμε τα μπαλάκια σαν ένα πιατάκι γλυκού και αλείφουμε ενδιάμεσα με βούτυρο, καλύπτουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο.
Συνεχίζουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα μπαλάκια και κάνουμε το δεύτερο φύλλο μπαίνει και αυτό στο ψυγείο.
(Σε αυτό το στάδιο αν θέλουμε τα φυλάμε στο ψυγείο ή καλά κλειστά στην κατάψυξη και έχουμε έτοιμα φύλλα για πίτα.)
Ανάβουμε τον φούρνο στους 170 κάτω αντίσταση και αέρα, βουτυρώνουμε μια λαμαρίνα και ανοίγουμε το φύλλο να προεξέχει λίγο για να κάνουμε τον κόθρο.
Βουτυρώνουμε με λιωμένο βούτυρο και απλώνουμε την γέμιση.
Ανοίγουμε το δεύτερο φύλλο πιο μεγάλο και το βάζουμε μέσα στο ταψί, πολύ σουρωτό.
Βουτυρώνουμε πολύ καλά γύρω γύρω και επάνω την πίτα για να γίνει τραγανή, τη χαράζουμε και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 60 λεπτά, περίπου, ανάλογα τον φούρνο μας πάντα και όταν ψηθεί την αφήνουμε σε μια σχάρα να κρυώσει. Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μπορείτε να προσθέσετε και σπανάκι αν έχετε ή χοιρινό από τηγανιά που σας έχει περισσέψει.Να βάλετε όποιο τυρί σας αρέσει ή να βάλετε ένα είδος τυριού.Καλή δημιουργική χρονιά, με υγεία και χαμόγελα!!Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια σας !!