Βάζουμε στο κάδο το αλεύρι, το αλάτι, το ξύδι και το λάδι, προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό και ζυμώνουμε 5 λεπτά περίπου, μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη να μη κολλάει.
Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα.
Για τη γέμιση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο και το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά το χλιαρό γάλα.
Μόλις πήξει κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη που ακουμπάει τη κρέμα και αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός τη κρέμα και προσθέτουμε όλα τα υλικά της γέμισης.
Η γέμιση όπως έχουμε πει και άλλες φορές πρέπει να είναι εντελώς κρύα.
Για τελείωμα
Συνεχίζουμε και χωρίζουμε στα 2 τη ζύμη.
Ανοίγουμε ένα φύλο, αλείφουμε με βούτυρο και το κόβουμε σε τετράγωνα.
Τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και αφού το τυλίγουμε καλά το βάζουμε στο ψυγείο, το ίδιο κάνουμε και το δεύτερο κομμάτι της ζύμης.
Αφήνουμε τη ζύμη μισή ώρα στο ψυγείο ή όλο το βράδυ αν θέλουμε.
Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς, κάτω αντίσταση και αέρα, βουτυρώνουμε ένα ταψί 38 εκ, ανοίγουμε ένα φύλλο να προεξέχει από το ταψί και βουτυρώνουμε.
Αδειάζουμε τη γέμιση πάνω από το φύλλο.
Ανοίγουμε και το δεύτερο φύλλο, κλείνουμε με το κόθρο και βουτυρώνουμε.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει το χρώμα που μας αρέσει η πίτα και ανάλογα το φούρνο μας.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε μπέικον στη γέμιση ή κοτόπουλο που σας έχει περισσέψει.Η ζύμη όσο μένει στο ψυγείο γίνεται καλύτερη, γι’ αυτό αν έχετε χρόνο αφήστε την 2-3 μέρες.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια σας !!