Χτυπάμε για 2 λεπτά το ηλιέλαιο, τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ξύσμα.
Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε σιγά - σιγά το αλεύρι με το μπέικιν. Μόλις ενσωματωθεί το αλεύρι και καθαρίσει το μπολ, η ζύμη είναι έτοιμη.
Βάζουμε σε μια λαμαρίνα τη λαδόκολλα και ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Με ένα σκουπ (κουτάλι παγωτού) βάζουμε κουταλιές στη λαμαρίνα, ψήνουμε περίπου 15 λεπτά αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν και φυλάμε τα μπισκότα μας σε μεταλλικό κουτί.
Αν θέλετε τα κάνετε πιο μικρά και μόλις κρυώσουν τα γεμίζετε με Πραλίνα ή Μαρμελάδα.