Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το Κέικ, χτυπάμε με μίξερ χειρός ή με ένα σύρμα και μόλις καθαρίσει το μπολ αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί της κουζίνας αφού βάλουμε λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 25-30 λεπτά ανάλογα πάντα πως ψήνει ο φούρνος σας.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι σε μια κατσαρόλα και βράζουμε σε σιγανή φωτιά 5 λεπτά.
Αφού ψηθεί το Κέικ αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κομμάτια, το μέγεθος εξαρτάται από εσάς.
Βουτάμε το κάθε κομμάτι κέικ στο σιρόπι και μετά στο ινδοκάρυδο, αφήνουμε σε μια λαδόκολλα και μετά τα τυλίγουμε σε μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο.
Notes
Μπορείτε να μη κόψετε το Κέικ και να το κάνετε σαν τούρτα ή να βάλετε ενδιάμεσα μαρμελάδα, σοκολάτα ή κρέμα και επάνω φράουλες ή αλλά φρούτα.Να φτιάξετε σκέτο κέικ χωρίς σιρόπι, είναι πολύ νόστιμο και έτσι.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλιά και τις φωτογραφίες σας !!