Βάζουμε στον πάγκο το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι και το ξύδι. Κάνουμε μια τρύπα και ρίχνουμε λίγο - λίγο το νερό, ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Τέλος προσθέτουμε το λάδι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Συνεχίζουμε τα διπλώματα με την σπάτουλα, μέχρι να δούμε ότι έχουμε μια μαλακή ζύμη. Χωρίζουμε στα 4 την ζύμη και την πλάθουμε μπαλάκια.
Τα βάζουμε σε ένα πιάτο με λάδι για 10 λεπτά, να ξεκουραστούν.
Παίρνουμε ένα μπαλάκι και ανοίγουμε πολύ λεπτό φύλλο. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τριμμένη φέτα το σουρώνουμε και το ψήνουμε σε λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι.
Αφού πάρει χρώμα από την μια μεριά, γυρνάμε την πίτα όπως την ομελέτα ρίχνουμε λίγο βούτυρο και ψήνουμε από την άλλη μεριά.
Κατεβάζουμε την πίτα από την φωτιά, ρίχνουμε τριμμένη φέτα και μέλι συνεχίζουμε το ίδιο με την υπόλοιπη ζύμη.
Notes
Το βούτυρο αν δεν θέλετε μη το βάλετε, η πίτα όμως έτσι γίνετε πιο νόστιμη.Αν δεν σας αρέσει η φέτα βάλτε όποιο τυρί θέλετε, αν δεν θέλετε μέλι μη το βάλετε.Μπορείτε να βάλετε σκέτο το φύλλο, από πάνω πραλίνα ή γλυκό του κουταλιού, σηκώνει πολλές παραλλαγές παίξτε στην κουζίνα γεμίστε τα φύλλα με ότι θέλετε.Αν σας αρέσει η γωνία στην πίτα, αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας.Καλή Επιτυχία και περιμένω τα σχόλια σας !!