Βάζουμε το βούτυρο στο αλεύρι (να γίνει σαν βρεγμένη άμμος).
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το μπέικιν, το αυγό και προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά το γάλα.
Τυλίγουμε τη ζύμη σε μια μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο μισή ώρα, περίπου, να ξεκουραστεί.
Ανοίγουμε ένα φύλο και κόβουμε στρόγγυλα κομμάτια.
Αλείφουμε με διάλειμμα αυγού και ψήνουμε 10 – 15 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος στους 200 βαθμούς.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Σερβίρουμε με κρέμα τυριού και μαρμελάδα.
Notes
Είναι τέλεια για πρωινό ή το απόγευμα με μια κούπα τσάι.Μπορείτε να τα φτιάξετε μικρά ή μεγάλα, όπως σας αρέσουν.Να τα γεμίσετε με ότι θέλετε.Καλή επιτυχία περιμένω το σχόλια,και τις φωτογραφίες σας !