Βάζουμε στο μεγάλο μπολ όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σιγά-σιγά το ένα κιλό αλεύρι.
Τα 150 γρ. αλεύρι το έχουμε δίπλα μας στο μικρό μπολ.
Ζυμώνουμε 4-5 λεπτά, προσθέτουμε αλεύρι, από το μικρό μπολ, μέχρι να καθαρίσει το μπολ και η ζύμη μας να είναι μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια μας.
Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε 15 λεπτά να φουσκώσει.
Χωρίζουμε τη ζύμη στα τρία, κάνουμε τρεις λωρίδες και τις πλέκουμε, σαν να κάνουμε τσουρέκι.
Βάζουμε τη ζύμη σε ένα ταψί ή σε μία γάστρα, και σκεπάζουμε να φουσκώσει 50 λεπτά περίπου.
Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε το ψωμί πολύ καλά, στη συνέχεια πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς, για 40 λεπτά. Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Μόλις ψηθεί το ψωμί το αφήνουμε σε μία σχάρα να κρυώσει και το τυλίγουμε με μεμβράνη.
Notes
Το δοκίμασα και με λιγότερη μαγιά (20 γρ.) και πάλι φούσκωσε.Το έφτιαξα και σε ταψί και σε γάστρα, γίνεται τέλειο και στα δύο.Καλή επιτυχία περιμένω να το φτιάξετε και να μου στείλετε τα σχόλια και τις φωτογραφίες σας.