Βάζουμε σε ένα Μπολ τις μπανάνες και τις πατάμε με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε την μελάσα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε το γάλα, το ηλιέλαιο, το μοσχοκάρυδο, τη κανέλα και τις βανίλλίνες.
Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και την σόδα, ανακατεύουμε καλά να καθαρίσει το Μπολ.
Τέλος με μία Μαρίζ προσθέτουμε και ανακατεύουμε τις σταγόνες κουβερτούρας.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο μας.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Προαιρετικά μπορούμε να κόψουμε μία μπανάνα και να την βάλουμε πάνω το μείγμα, πριν το ψήσουμε.
Notes
Μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς.Αντί για ηλιέλαιο να βάλετε ελαιόλαδο.Να βάλετε αλεύρι ολικής ή αλεύρι βρώμης.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια και τις φωτογραφίες σας!