Βάζουμε στο μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε με το γάντζο της κουζινομηχανής για 5 λεπτά, αν δεν έχουμε κουζινομηχανή ζυμώνουμε με τα χέρια.
Η ζύμη βγαίνει γύρω στα 1050 γρ, χωρίζουμε στα 2 τη ζύμη, το ένα ζυγίζει 500 γρ και το άλλο 550 γρ.
Τα τυλίγουμε σε μεμβράνη και τα αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά. Το μεγαλύτερο κομμάτι θα μπει κάτω και το άλλο από πάνω.
Ανοίγουμε ένα φύλλο 65 Χ 65 και ρίχνω 4 κ.σ βούτυρο λιωμένο και κρύο και αλείφουμε με πινέλο να πάει παντού.
Διπλώνουμε από αριστερά και δεξιά το φύλλο και ρίχνουμε 2 κ.σ βούτυρο, αλείφουμε πάλι με το πινέλο.
Διπλώνουμε πάλι από αριστερά και δεξιά και ρίχνουμε 1 κ.σ βούτυρο, αλείφουμε πάλι με πινέλο.
Κλείνουμε και έχουμε ένα μακρόστενο πακέτο, αλείφουμε με βούτυρο που έχει το πινέλο και κλείνουμε το πακέτο.
Έτσι έχουμε ένα τετράγωνο πακέτο το βάζουμε σε σακουλάκι κουζίνας και το κλείνουμε καλά, το βάζουμε στο ψυγείο και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τη δεύτερη ζύμη.
Σε αυτό το στάδιο η ζύμη μπορεί να μείνει στο ψυγείο από 2 ώρες έως 5 μέρες, εγώ τα συντηρώ στο συρτάρι που έχει ψύξη.
Για τη γέμιση
Τρίβουμε όλα τα τυριά στον τρίφτη, χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, το μπέικιν και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε με τα τυριά.
Βουτυρώνουμε το ταψί και ανοίγουμε το πρώτο φύλλο.
Βουτυρώνουμε γύρω - γύρω και βάζουμε τη γέμιση με τα τυριά.
Ανοίγουμε και το δεύτερο φύλλο και το βάζουμε σουρωτά πάνω στην πίτα.
Κάνουμε τον κόθρο γύρω - γύρω, βουτυρώνουμε καλά όλη την πίτα, χαράζουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο μας και πως ψήνει.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Εγώ έβαλα τυριά που είχα στο ψυγείο, μπορείτε να βάλετε όποια τυριά έχετε.Αντί για ανθότυρο, μυζήθρα και αντί για τσένταρ, γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα.Να προσθέσετε μυρωδικά όπως δυόσμο, ξύσμα λεμονιού, προσαρμόσετε όπως θέλετε την γέμιση σας.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια και τις φωτογραφίες σας !