Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη και τα αυγά και τα χτυπάμε με το σύρμα.
Προσθέτουμε το βούτυρο, το ηλιέλαιο, ανακατεύοντας το χυμό το ξύσμα και το γιαούρτι.
Τέλος σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν, ανακατεύουμε να καθαρίσει το μπολ και αδειάζουμε το μείγμα σε στενόμακρη φόρμα του κέικ με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 165 βαθμούς για 35 λεπτά, ανάλογα τον φούρνο μας.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αφήνουμε να κρυώσει και ετοιμάζουμε το γλασο.
Για το γλάσο
Βάζουμε την πραλίνα και την κουβερτούρα σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, στο 1, μόλις λιώσει περιχύνουμε το κέικ.
Notes
Μπορείς να παραλείψεις το γλάσο και απλά να πασπαλίσεις με άχνη ζάχαρη.Να κάνεις γλάσο πορτοκαλιού ή λεμονιού ή να το αφήσεις έτσι.Καλή επιτυχία περιμένω τα σχόλια και τις φωτογραφίες σας !