Βάζουμε σε μπεν μαρι την κουβερτούρα να λιώσει με το ηλιέλαιο.
Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο τσουρέκι, τα cranberries και τα φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα.
Μόλις λιώσει η κουβερτούρα την ρίχνουμε στο μπολ.
Φοράμε ένα γάντι και ανακατεύουμε τα καλά. Κάνουμε μπαλάκια, ότι μέγεθος θέλουμε και τα βάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν ή τα βάζουμε για λίγο στην κατάψυξη.
Λιώνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτούρα με το ηλιέλαιο και βουτάμε τα μπαλάκια στη συνέχεια τα αφήνουμε να παγώσουν.
Και έτοιμα να τα απολαύσουμε.
Notes
Εγώ έβαλα πάνω και σουσάμι ψημένο με κανέλα και φλέικς αλάτι. Εσύ βάλε ότι θέλεις ή τα αφήνεις όπως είναι.Οι Τσουρεκόμπαλες είναι έτοιμες,καλή απόλαυση!!