Βάζουμε σε ένα μπολ το νερό, τη μαγιά, το μέλι και το ελαιόλαδο. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, την πάπρικα, τον κουρκουμά και τέλος τα τυριά.
Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε τα υγρά συνεχίζοντας το ανακάτεμα, και ζυμώνουμε 1-2 λεπτά μέχρι να καθαρίσει το μπολ.
Το σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί
Χωρίζουμε στα δύο την ζύμη και ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε λωρίδες με την ρόδα της πίτσας.
Κάνουμε τα κριτσίνια στο μέγεθος που θέλουμε και τα βάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, κάτω αντίσταση αέρα για 20 λεπτά περίπου.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Αν θέλεις προσθέτεις πάνω τριμμένο τυρί ή flakes αλατιού.Αν θέλεις να τα φτιάξεις νηστίσιμα,βάλε νηστίσιμα τυριά.Αντί για τυριά δοκίμασε ηλιόσπορους, κολοκυθόσπορους κ.α.Μπορείς να βάλεις γλυκιά πάπρικα αντί για καπνιστή.Να βάλεις αλεύρι ολικής άλεσης (ίσως χρειαστεί όμως περισσότερο νερό για τη ζύμη).Να προσθέσεις το αγαπημένο σου μπαχαρικό από τη Σέσουλα !Περιμένω τα σχόλια και τις φωτογραφίες σου !