Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi, τα χτυπάμε και αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
Για το σιρόπι
Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μέλι, και το βάζουμε να βράσει.
Μόλις πάρει βράση το αφήνουμε ακόμα 3 λεπτά, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι.
Το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Για τη κρέμα
Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το βούτυρο, σε κατσαρόλα βράζουμε και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Όταν πήξει κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε και αδειάζουμε σε μπολ.
Καλύπτουμε με μεμβράνη να ακουμπάει την κρέμα και αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο.
Για τελείωμα
Χωρίζουμε τη ζύμη στα 4, βουτυρώνουμε τη φόρμα και ανοίγουμε δυο φύλλα
Βουτυρώνουμε ενδιάμεσα και βάζουμε στη φόρμα τα 2 φύλλα και την κρέμα.
Ανοίγουμε και τα αλλά 2 φύλλα, τα στρώνουμε, βουτυρώνουμε πάλι και χαράζουμε την πίτα
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά, περίπου, ανάλογα το φούρνο σας, κάτω αντίσταση και αέρα.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι τη ζεστή πίτα και αφήνουμε να κρυώσει.
Notes
Τα φύλλα τα κάνουμε πολύ πολύ λεπτά και η κρέμα πολύ παγωμένη.Αν θέλεις την κάνεις από το προηγούμενο βράδυ.Βούτυρο κλαριφιέ, να μη νοτίσουν τα φύλλα.Καλή Επιτυχία,Περιμένω τα σχόλια και τις φωτογραφίες σας !!