Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μούλτι και πατάμε διακεκομμένα 2-3 φορές.
Παίρνουμε τη ζύμη, την τυλίγουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί 20 λεπτά.
Τρίβουμε τα τυριά σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με ένα πιρούνι και τα προσθέτουμε στα τυριά το πιπέρι και το μπούκοβο και ανακατεύουμε.
Χωρίζουμε την ζύμη στα δυο, ανοίγουμε ένα φύλλο πολύ - πολύ λεπτό και το βάζουμε σε λαδωμένο ταψί σουρωτό να προεξέχει στις άκρες.
Βουτυρώνουμε βάζουμε τη γέμιση και ανοίγουμε το δεύτερο φύλλο. Όπως το πρώτο πολύ - πολύ λεπτό και κλείνουμε σουρωτό με το δεύτερο φύλλο την πίτα.
Βουτυρώνουμε καλά και τον κόθρο και την πίτα γύρω – γύρω και ψήνουμε την πίτα στους 190-200 βαθμούς 40 λεπτά περίπου, κάτω αντίσταση και αέρα. Στο τέλος την ψήνουμε πάνω στην σχάρα 5 λεπτά να γίνει πολύ τραγανή.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Αφήνουμε σε σβησμένο φούρνο 10 λεπτά και μετά πάνω σε μια σχάρα, άλλα 10 λεπτά να κρυώσει.
Notes
Όσο πιο λεπτό ανοίξετε το φύλλο τόσο πιο τραγανή θα γίνει η πίτα.Αντί για ηλιέλαιο μπορείτε να βάλετε μόνο βούτυρο.Να γεμίσετε με ότι θέλετε την πίτα, έρχεται και γλυκιά συνταγή.Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από τον φούρνο σας και πόσο ψημένη σας αρέσει.Καλή επιτυχία και περιμένω τα σχόλια σας !