Βάζουμε σε ένα Μπολ όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά.
Τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο, για 1-2 ώρες (ακόμα καλύτερα από το προηγούμενο βράδυ).
Πλάθουμε το κιμά μικρά σουτζουκάκια, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη.
Ψήνουμε τα Κεμπάπια να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές (μπορούμε να τα ψήσουμε στο σχαροτήγανο ή στη ψησταριά)
Τα βάζουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο, αφήνουμε 2-3 λεπτά και σερβίρουμε με μπούκοβο και κρεμμύδι.
Notes
Ο κιμάς πρέπει να έχει λίπος, για να γίνουν αφράτα και νόστιμα τα κεμπάπια.Αλάτι και πιπέρι όσο κάνει να φας και όσο σου αρέσει.Μπαχαρικά γράφω τις ποσότητες που αρέσουν σε μένα, μπορείς να παραλείψεις ή να προσθέσεις ανάλογα το δικό σου γούστο.Εννοείται ότι στην ψησταριά γίνονται πολύ πιο νόστιμα, αλλά αν δεν έχεις και το σχαροτήγανο κάνει μια χαρά.Καλή επιτυχία, περιμένω το σχόλια και τις φωτογραφίες σου !