Βάζουμε σε ένα μπολ το ηλιέλαιο, το χλιαρό γάλα, το ξύδι και τη μαγιά και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε στο αλεύρι το αλάτι και το κορν φλαουρ, ανακατεύουμε και τα προσθέτουμε σιγά - σιγά στα υγρά.
Ζυμώνουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να καθαρίσει το μπολ, η ζύμη είναι μαλακή, αφράτη και λαδερή.
Προσθέτουμε τριμμένη τη φέτα στη ζύμη και ζυμώνουμε για ένα λεπτό.
Σκεπάζουμε τη ζύμη και αφήνουμε περίπου μισή ώρα σε ζεστό μέρος για να φουσκώσει.
Χωρίζουμε τη ζύμη στα 25 και κάνουμε μπαλάκια.
Τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, αλείφουμε με γάλα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.Έναρξη Χρονομέτρου Ψησίματος
Notes
Μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένες ελιές αντί για φέτα ή κίτρινα τυριά.Να βάλετε τυριά, αλλαντικά και να τα κάνετε πιτσάκια.Καλή επιτυχία περιμένω τις φωτογραφίες και τα σχόλια σας !!