Πιπεράτη

1.9K

Συνεχίζω με την σαλάτα από το μενού για το περιοδικό Στείλε τη συνταγή σου. Πιπεράτη  η σαλάτα μου. Πιπεριές Φλωρίνης, με κόκκινο ντοματένιο δροσερό ντρέσιγκ. Συνοδεύει τέλεια τα ψητά ακόμα και τα λαδερά μας ή σκέτη με λίγο τυράκι για βραδινό. Τέλεια και για μπρουσκέτες. Πάμε να την φτιάξουμε είναι πανεύκολη ε ;;;

5 από 7 ψήφους

Πιπεράτη

Ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού !
Μερίδες 3
Προετοιμασία 1 ώρα
Ψήσιμο 15 minutes
Συνολικός χρόνος 1 ώρα 15 minutes

Εργαλεία

  • Πολυκόφτης (Μούλτι)
  • Σπάτουλα

Συστατικά

Οδηγίες

  • Ψήνουμε τις πιπεριές στα κάρβουνα και τις βάζουμε σε μια σακούλα (αν δεν έχουμε ψησταριά τις ψήνουμε στον φούρνο).
  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές.
  • Ψιλοκόβουμε σκόρδο και ντοματίνια.
  • Βάζουμε στο μούλτι την ντομάτα, τη φέτα, το ελαιόλαδο και λίγο ξύδι, τα χτυπάμε και  περιχύνουμε τις πιπεριές μαζί με αλάτι, ρίγανη και ψιλοκομμένο μαϊντανό και έτοιμη η Πιπεράτη!!!!!

Έξυπνα Μυστικά

Πιπεράτη
Καλή Όρεξη !!!!!!
Θερμίδες: 110.9kcal
Πιάτο: Λαχανικά
Κουζίνα: Ελληνική
Keyword: Καλοκαιρινά, Με λίγα υλικά, Ορεκτικά
Επίπεδο Δυσκολίας: Πολύ Εύκολη

Διατροφική Αξία

Θερμίδες: 110.9kcal | Υδατάνθρακες: 19.71g | Πρωτεΐνη: 3.56g | Λιπαρά: 2.31g | Κορεσμένα Λιπαρά: 0.28g | Φυτικές Ίνες: 6.54g | Σάκχαρα: 13.27g

Προσωπική σημείωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βαθμολογία Συνταγής




Close
Elpidas Little Corner© Copyright 2020. All rights reserved.
Close