Πιπεράτη

Πιπεράτη

Συνεχίζω με την σαλάτα από το μενού για το περιοδικό Στείλε τη συνταγή σου. Πιπεράτη  η σαλάτα μου. Πιπεριές Φλωρίνης, με κόκκινο ντοματένιο δροσερό ντρέσιγκ. Ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Συνοδεύει τέλεια τα ψητά ακόμα και τα λαδερά μας ή σκέτη με λίγο τυράκι για βραδινό. Τέλεια και για μπρουσκέτες.

Πιπεράτη

Πάμε να την φτιάξουμε είναι πανεύκολη ε ;;;

Υλικά (συνταγή του φίλου μου Γ. Κοίδη λίγο πειραγμένη από μένα)

6 πιπεριές Φλωρίνης

1-2 σκελίδες σκόρδο

μερικά ντοματίνια

1 ώριμη ντομάτα

λάδι-λίγο ξύδι

αλάτι – ρίγανη

μαϊντανό  ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Ψήνω τις πιπεριές στα κάρβουνα και τις βάζω σε μια σακούλα (αν δεν έχω ψησταριά στον φούρνο). Καθαρίζω και κόβω τις πιπεριές. Ψιλοκομμένο σκόρδο και ντοματίνια. Βάζω στο μούλτι την ντομάτα, τη φέτα, το ελαιόλαδο και λίγο ξύδι, τα χτυπάω και  περιχύνω τις πιπεριές μαζί με αλάτι, ρίγανη και ψιλοκομμένο μαϊντανό και έτοιμη η Πιπεράτη!!!!!

Πιπεράτη

Καλή Όρεξη !!!!!!

image_pdf
Κατεβάστε την συνταγή

You might also like

Κανενα σχόλιο

Γράψτε κάτι