Συνεχίζω με την σαλάτα από το μενού για το περιοδικό Στείλε τη συνταγή σου. Πιπεράτη η σαλάτα μου. Πιπεριές Φλωρίνης, με κόκκινο ντοματένιο δροσερό ντρέσιγκ. Συνοδεύει τέλεια τα ψητά ακόμα και τα λαδερά μας ή σκέτη με λίγο τυράκι για βραδινό. Τέλεια και για μπρουσκέτες. Πάμε να την φτιάξουμε είναι πανεύκολη ε ;;;
Πιπεράτη
Ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού !
Εργαλεία
- Πολυκόφτης (Μούλτι)
- Σπάτουλα
Συστατικά
- 6 Πιπεριές Φλωρίνης
- 1 Τομάτα ώριμη
- 1½ σκελίδα Σκόρδο
- Ντοματίνια
- Αλάτι Μεσολογγίου
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Ξύδι
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Οδηγίες
- Ψήνουμε τις πιπεριές στα κάρβουνα και τις βάζουμε σε μια σακούλα (αν δεν έχουμε ψησταριά τις ψήνουμε στον φούρνο).
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές.
- Ψιλοκόβουμε σκόρδο και ντοματίνια.
- Βάζουμε στο μούλτι την ντομάτα, τη φέτα, το ελαιόλαδο και λίγο ξύδι, τα χτυπάμε και περιχύνουμε τις πιπεριές μαζί με αλάτι, ρίγανη και ψιλοκομμένο μαϊντανό και έτοιμη η Πιπεράτη!!!!!
Έξυπνα Μυστικά
Καλή Όρεξη !!!!!!
Διατροφική Αξία
Θερμίδες: 110.9kcal | Υδατάνθρακες: 19.71g | Πρωτεΐνη: 3.56g | Λιπαρά: 2.31g | Κορεσμένα Λιπαρά: 0.28g | Φυτικές Ίνες: 6.54g | Σάκχαρα: 13.27g
Προσωπική σημείωση