Το Ελληνικό Πρωινό στη 14η HORECA

HORECA

Ήταν χαρά και τιμή για μένα που συμμετείχα στο Ελληνικό Πρωινό στη 14η HORECA, για το άνοιγμα φύλλου παραδοσιακής πίτας, με τον διακεκριμένο και πολυβραβευμένο Chef κ. Μιχάλη Μάρθα, που μεταξύ άλλων έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου πρεσβευτή σεφ της Ελλάδας (the Best Chef Ambassador for Greece 2016) και τον τίτλο του ενός εκ των καλυτέρων νέων σεφ της  Mediteranean Sea (San Pellegrino Young Chef 2015 και 2016). Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Σίσσυ Αγγελοπούλου για την τέλεια οργάνωση αλλά και την εμπιστοσύνη που μου επέδειξε. Καθώς επίσης και όλους του εμπλεκόμενους για την άρτια και επιτυχημένη εκδήλωση αλλά και τους επισκέπτες που μας τίμησαν.

HORECA

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος σέρβιρε το Ελληνικό του Πρωινό στη 14η HORECA (8-11/2/2019) με μεγάλη επιτυχία παρουσία χιλιάδων επισκεπτών και το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo γέμισε ακόμα μια χρονιά από γεύσεις και αρώματα Ελλάδος. Οι επισκέπτες γεύτηκαν γνήσια ελληνικά προϊόντα και ταξίδεψαν τις αισθήσεις τους μέσα από διάφορες παρασκευές στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού.

HORECA

Φέτος μέσα από μια εκτενή περιήγηση στη γαστρονομία της πατρίδας μας φάνηκε στην πράξη τι είναι το «Ελληνικό Πρωινό» και γιατί πρέπει να καθιερωθεί στα τραπέζια όλων των καταλυμάτων της χώρας, ανεξάρτητα από την κατηγορία τους. Για το λόγο αυτό, δόθηκε μια γενικότερη εικόνα των ελληνικών γευστικών μας θησαυρών και δεν παρουσιάστηκαν μεμονωμένες περιοχές, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Μπορείτε να δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο  greekbreakfast.gr

image_pdf
Κατεβάστε την συνταγή
image_print
Τυπώστε τη συνταγή

You might also like

Κανενα σχόλιο

Γράψτε κάτι