Γλυκιά Φλωρινέλα

2.2K

Φλωρινέλα είναι ένα τυρί για σαγανάκι και γίνεται στην Φλώρινα. Για να πω την αλήθεια τώρα το ανακάλυψα αλλά ξετρελάθηκα. Και όχι μόνο εγώ όποιος το δοκίμασε. Μπορεί να σας φανεί κάπως δοκιμάστε το όμως και δεν θα χάσετε. Μπορείτε  να βάλετε όποιο τυρί θέλετε για σαγανάκι.

Πάμε να φτιάξουμε την Γλυκιά Φλωρινέλα ;; Το Ορεκτικό που έκανα για το περιοδικό ” Στείλε την συνταγή σου “.

5 από 2 ψήφους

Γλυκιά Φλωρινέλα

Παραδοσιακό τυρί σαγανάκι της Φλώρινας !
Μερίδες 3
Προετοιμασία 1 ώρα
Ψήσιμο 10 minutes
Συνολικός χρόνος 1 ώρα 10 minutes

Εργαλεία

  • Αντικολλητικό Τηγάνι
  • Αποροφητικό Χαρτί

Συστατικά

Οδηγίες

  • Κόβουμε φέτες το τυρί τις βουτάμε με τη σειρά στο νερό, στο αλεύρι, στο αυγό και τέλος στο σουσάμι.
  • Αφού τις πανάρουμε, τις αφήνουμε στο ψυγείο ½  με 1 ώρα.
  • Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
  • Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί και την σερβίρουμε με γλυκό βύσσινο.

Έξυπνα Μυστικά

Γλυκιά Φλωρινέλα
Γίνεται με όποιο τυρί έχετε και σας αρέσει!!
Θερμίδες: 484.89kcal
Πιάτο: Ορεκτικά
Κουζίνα: Ελληνική
Keyword: Με λίγα υλικά, Μεζέδες
Επίπεδο Δυσκολίας: Εύκολη

Διατροφική Αξία

Θερμίδες: 484.89kcal | Υδατάνθρακες: 18.52g | Πρωτεΐνη: 19.71g | Λιπαρά: 37.13g | Κορεσμένα Λιπαρά: 18.9g | Φυτικές Ίνες: 0.6g | Σάκχαρα: 11.32g

Προσωπική σημείωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βαθμολογία Συνταγής




Close
Elpidas Little Corner© Copyright 2020. All rights reserved.
Close