Η Ελπίδα

Καλώς ήρθατε στην σελίδα μου. Εδώ θα μοιράζομαι μαζί σας το πάθος μου για την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Ξεκίνησα να γράφω τις συνταγές μου, το 2012 για να σας δείξω πόσο πολύ αγαπάω την κουζίνα.

elpidaslittlecorner

Είμαι food blogger (δεν είμαι σεφ). Έχω το δικό μου μπλογκ μαγειρικής. Δεν διαφέρει και πολύ από το τετράδιο που είχα όταν ήμουνα μικρή και έγραφα, όλες τις συνταγές μου. Αυτό κάνω και τώρα, αποτυπώνω τις σκέψεις μου σε ένα κομμάτι χαρτί και τις μοιράζομαι μαζί σας. Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια πως είναι να σκέφτεσαι κάτι, να μπαίνεις στην κουζίνα σου και όταν δοκιμάσεις αυτό που έφτιαξες να θέλεις να κλάψεις από χαρά. Γεύσεις, αρώματα και χρώματα όλα αυτά σε μια μπουκιά.

Ζύμη για πίτες

Χαίρομαι που πλέον μπορώ και μοιράζομαι μαζί σας, το πάθος μου για την κουζίνα. Είναι μαγεία πως με λίγο αλεύρι-νερό και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο φτιάχνεις μια ζύμη που μπορείς να την γεμίσεις με ότι έχεις. Τρελαίνομαι να φτιάχνω ζύμες, αν με πάρεις μακριά από την κουζίνα μου λείπει. Λες και δεν αναπνέω, η κουζίνα μου δίνει ζωή. Κάθε μια συνταγή που σας δίνω είναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη, και πάντα δοκιμασμένη. Μου αρέσει να δοκιμάζω συνέχεια καινούργιες συνταγές και έτσι με γνωρίσατε πολλοί με την ξεχωριστή συνταγή μου Τσουρέκια χωρίς ζύμωμα. Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν φτιάχνετε τις συνταγές μου, όταν ακούω τόσο καλά σχόλια και τις αγαπάτε όπως εγώ.

Αυτή είναι η Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το τετράδιο με της συνταγές της πλέον έχει όνομα: elpidas little corner.